top of page
centrale verwarming
arrow-down.gif

Centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie in regio Geraardsbergen, Ninove, Aalst

Deskundig advies op maat

De keuze voor welke verwarming te gaan hangt af van diverse factoren. Ze wordt enerzijds ingegeven door externe omstandigheden (een vrijstaande of ingesloten woning, de oriëntatie en de grootte van uw huis) maar ook door individuele behoeften en de manier waarop u leeft: gezinssamenstelling, misschien studerende kinderen, eventueel thuiswerk …

Van Den Steen Dirk en Jan is een bedrijf dat rekening houdt met die omstandigheden en luistert naar uw wensen om uw verwarming daarop af te stemmen. Zwaardere radiatoren aan de noordkant, een goede warmtevoorziening in het bureau of de thuispraktijk enz.


Met onze jarenlange expertise bieden wij u gepersonaliseerd advies over de klassieke verwarmingssystemen maar ook over hybride oplossingen waarbij maximaal wordt ingezet op hernieuwbare energie. Die laatste zijn milieuvriendelijker en hebben een gunstig effect op uw energiefactuur.

intro
Info
centrale verwarming

Professionele plaatsing van cv, ook nieuwe technieken

U schakelt Van Den Steen Dirk en Jan in voor de renovatie of uitbreiding van uw chauffage maar ook voor het uittekenen en installeren van nieuwe verwarmingstoepassingen. Wij kunnen u de installaties van Wolf aanraden omdat ze zo performant zijn en dus een goed rendement garanderen. De plaatsing gebeurt volgens de regels van de kunst met de nadruk op afwerking. Maar ook aan het onderhoud achteraf besteden wij de meeste zorg. U zal niet in de kou komen te zitten, dat beloven we u.

Onze diensten

Na onderling overleg plaatsen wij de installatie die voor u meest aangewezen is. Onze dienstverlening kan zeer uiteenlopend zijn. Hierbij een korte oplijsting:

renovatie van centrale verwarming

plaatsing van warmtepomp (lucht-lucht en lucht-water)

installatie van zuinige condensatieketels

plaatsing van zonneboilers voor uw sanitair warm water

plaatsing van hoogrendementsketels

onderhoud van centrale verwarming op stookolie en gas

installatie van hybride verwarmingsketels

...

diensten
water

Contacteer ons

DE BESTE PRIJS-KWALITEIT VOOR VERWARMING VOLGENS UW SPECIFIEKE BEHOEFTE?

Vertrouw op de vakbekwaamheid van Van Den Steen Dirk en Jan in Meerbeke. Wij zijn tot uw dienst in de wijde omgeving van Ninove, Roosdaal, Gooik, Geraardsbergen, Haaltert.

call to action
bottom of page